Lallzyme Cuvée Rouge™ 100 g Enzim

Raktárkészlet: VAN
 Lallzyme Cuvée Rouge™ 100 g Enzim
Piros szőlő hideg pektin bontó enzim.

LALLZYME® Cuvée Rouge ™ egy új enzimkészítmény a pektinázok optimális arányának a biztosítására vörös borokban. Fokozza az aromás prekurzorok és poliszacharidok extrakcióját a szőlőbogyó héjból. Hozzá kell tenni a makeráció (hideg áztatás) kezdetén a fajta aromás vegyületek optimalizálására. Ez egy új eszköz a vörös-gyümölcsorientált prémium borok előállításához.

Adagolás:
Héj előtti fermentatív lebontás: 2-3 g / 100 kg 15-25 ° C / 2-6 nap
Héj hideg áztatás: 2-3 g / 100 kg <12 ° C / 2-6 nap
13 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Piros szőlő hideg pektin bontó enzim.

LALLZYME® Cuvée Rouge ™ egy új enzimkészítmény a pektinázok optimális arányának a biztosítására vörös borokban. Fokozza az aromás prekurzorok és poliszacharidok extrakcióját a szőlőbogyó héjból. Hozzá kell tenni a makeráció (hideg áztatás) kezdetén a fajta aromás vegyületek optimalizálására. Ez egy új eszköz a vörös-gyümölcsorientált prémium borok előállításához.

Adagolás:
Héj előtti fermentatív lebontás: 2-3 g / 100 kg 15-25 ° C / 2-6 nap
Héj hideg áztatás: 2-3 g / 100 kg <12 ° C / 2-6 nap
Adatok
Márka

Termék gyártó

Lalvin
ISBN
5708046600431
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0032243
Tömeg
135 g/db
A vásárlás után járó pontok
132 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés