LALLEMAND LalBrew® Premium szárított sörélesztő Wit - 11 g

Raktárkészlet: VAN
LALLEMAND LalBrew® Premium szárított sörélesztő Wit - 11 g
LALLEMAND LalBrew® Premium szárított sörélesztő Wit - 11 g
LALLEMAND LalBrew® Premium szárított sörélesztő Wit - 11 g
LALLEMAND LalBrew® Premium szárított sörélesztő Wit - 11 g
A LalBrew® Wit élesztő (korábban: München) egy viszonylag semleges törzs, amely felhasználható a legkülönfélébb búzasör stílusok előállításához. Az észter- és fenoltermelés alacsonyabb, mint a hagyományos hefeweizen törzseknél, mint például a Munich Classic. A LalBrew® Wit a banán- és fűszeraromák alapprofilját nyújtja, de teret enged a sörfőzőnek a belga stílusú sörökre jellemző egyéb fűszeradalékok bemutatására.

Az ezzel az élesztővel főzött hagyományos stílusok közé tartozik, de nem kizárólag, a belga Witbier, az amerikai búza, a Berliner Weisse, a Gose, a Hefeweizen, a Dunkelweizen és a Weizenbock.

Pelyhesedés: alacsony
Végső gravitáció: közepes
Fermentációs hőmérséklet: 17 - 22 ° C
Adagolás: 50 - 100 g / hl
1 859 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew Wit ™ élesztővel leerjed:

Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be

Közepes vagy magas hatékonyság és alacsony flokkuláció

Az aroma kissé észteres, banános jegyekkel
A LalBrew Wit ™ élesztő optimális hőmérsékleti tartománya a hagyományos stílusok előállításakor 17 ° C (63 ° F) és
22 ° C (72 ° F)
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől függ.
Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
ISBN
805526500016
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0506030
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
19 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés