LalBrew NovaLager™ Sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
LalBrew NovaLager™ Sörélesztő
LalBrew NovaLager™ Sörélesztő
LalBrew NovaLager™ Sörélesztő
LalBrew NovaLager™ Sörélesztő
A LalBrew NovaLager™ egy igazi alsó erjedésű Saccharomyces pastorianus hibrid az új, III. csoportba tartozó családból, amelyet úgy választottak ki, hogy tiszta lager söröket állítson elő, amelyek különböző ízjellemzőkkel és kiváló fermentációs teljesítménnyel rendelkeznek. A LalBrew NovaLager™ egy robusztus lager törzs, amely ideális tulajdonságokkal rendelkezik a lager sörgyártáshoz, beleértve a gyors erjedést és a magas csillapítást. A különböző ízprofilok nagyon tisztaak, enyhe észterek széles hőmérséklet-tartományban. Ez a termék a Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Kanada) kutatási és fejlesztési munkájának eredménye, a Lallemand Brewinggal együttműködve. A LalBrew NovaLager-t™ klasszikus és nem GMO nemesítési módszerekkel választották ki, hogy egy új Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hibrid törzset kapjunk, amely egy új, III. csoportba tartozó (reneszánsz) lager vonalat határoz meg, amely különbözik minden más hagyományos Saccharomyces pastorianus törzstől. Ez a törzs alacsony VDK / diacetil gyártó, és a University of California Davis (USA) szabadalmaztatott technológiáját használja, amely gátolja a hidrogén-szulfid (H2S) off-flavors termelését, ezáltal csökkentve a lager sörgyártáshoz kapcsolódó érlelési időt.
2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek


Saccharomyces pastorianus, egy alsó erjedésű élesztő. A LalBrew NovaLager™ élesztő tipikus elemzése:

Százalékos szilárd anyag 93% – 97%

Életképesség ≥ 5 x 109 CFU / gramm száraz élesztő

Vadélesztő < 106 élesztősejtenként 1

Diastaticus negatív

Baktériumok < 106 élesztősejtenként 1

A késztermék csak a szigorú tesztsorozat elvégzése után kerül forgalomba

*A részletekért lásd a műszaki adatlapot
A Lallemand standard körülmények között 12 ° C-on (53,6 ° F) a LalBrew NovaLager™ élesztő a következőket mutatja: Erőteljes erjedés, amely 6 nap alatt befejezhető.

Magas csillapítás és közepes flokkuláció.

Az aroma és az íz tiszta, alacsony és közepes észterrel, kén nélkül. Ez a törzs POF negatív.

A LalBrew NovaLager™ élesztő optimális hőmérséklet-tartománya hagyományos stílusok előállításakor 10 - 20 ° C (50 - 68 ° F).

A késleltetési fázis, a teljes fermentációs idő, a csillapítás és az íz függ a szurok sebességétől, az élesztőkezeléstől, az erjedési hőmérséklettől és a sörlé táplálkozási minőségétől.
Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271315
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
28 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.