Wildbrew Sour Pitch, 10 g tejsav kultúra

Raktárkészlet: VAN
 Wildbrew Sour Pitch, 10 g tejsav kultúra
 Wildbrew Sour Pitch, 10 g tejsav kultúra
 Wildbrew Sour Pitch, 10 g tejsav kultúra
 Wildbrew Sour Pitch, 10 g tejsav kultúra
A WildBrew Sour Pitch használatra kész, nagy teljesítményű és nagy tisztaságú tejsavbaktérium, amely kifejezetten a savanykás sörstílusok széles skálájának előállítására képes.
6 130 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A WildBrew Sour Pitch használatra kész, nagy teljesítményű és nagy tisztaságú tejsavbaktérium, amely kifejezetten a savanykás sörstílusok széles skálájának előállítására képes.

A WildBrew Sour Pitch tiszta és kiegyensúlyozott citrus ízprofilt biztosít, amely jellemző a hagyományos és a modern savanykás sörstílusokra egyaránt. Optimális hőmérsékleten és megfelelő körülmények között oltva hatékony, biztonságos és egyszerű módszer a baktériumok kezelésére a különféle sör savanyítási technikák, például a tipikus edény savanyítási eljárás során.

A WildBrew Sour Pitch segítségével elkészíthető stílusok többek között a következőket foglalják magukban: Berliner Weisse, Gose, Lambic stílusú, American Wild és Sour IPA.

A WildBrew Sour Pitch eltarthatósága:

36 hónap -18 ° C-on (-0 ° F)

18 hónap 4 ° C-on (39 ° F)

3 hét 25 ° C-on (64 ° F)

Nálunk a WildBrew Sour Pitch -18 ° C-on (-0 ° F) van tárolva.


Aroma: Citrusfélék, savanyú / savanykás, gyümölcsös illattal.

Gyors pH-csökkenés, amely 2 napon belül (általában 24-36 órán belül) teljesíthető.

Magas tejsav és alacsonyabb ecetsav termelés.

Szárazanyag:> 92%

Életképesség: <10⁴ CFU / g

Oldódás: <10³CFU / g

Élesztő: <103 CFU / g

Coliform: <10² CFU / g

Ecetes baktériumok: <10 CFU / g

Fermentációs tartomány: 30 ° C - 40 ° C (86 ° F - 104 ° F)
Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271340
Tömeg
10 g/db
A vásárlás után járó pontok
61 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés