Szárított élesztő Rhône 2056™ - Lalvin™ - 125 g

Raktárkészlet: VAN
Szárított élesztő Rhône 2056™ - Lalvin™ - 125 g
Szerkezet, szín és fűszeresség.

Lalvin ™ Rhône 2056®-t tenyésztették az ITV-nek, hogy fenntartsák a fajta gyümölcs aromákat és a Côtes du Rhône fajták ízét. Jó alkohol-toleranciát, valamint alacsony SO2-t és VA-termelést mutat széles hőmérsékleti tartományokon keresztül. Rhône 2056® gyors és közepes fermentor, viszonylag magas tápanyagigényű. Rhône 2056® előnyei közé tartotik az egyenletes tápanyag felvétel, a jó szín stabilitás és kiválóan alkalmas gyümölcsök stílusú vörösborokhoz.

Alkalmas fehér, vörös és rozé borokra
Alkohol-tolerancia: 16%
MLF (MALO) ajánlott
Nagy glicerin termelés
fermentálás 15 ° C-on
Saccharomyces cerevisiae
125 g csomag
Adagolás: 20-25 g / hl

Aktív száraz bor élesztő

Adagolás:
Fehér bor: 25-40 g / hl
Vörösbor: 20-30 g / hl
Stuck fermentáció: 30-50 g / hl

Használat:
Rehidratáció 10-szeres térfogatú langyos vízben (35-37 ° C vagy 30 ° C) 20 percig.
A keverés után adjunk hozzá a hordóhoz.
Lásd a műszaki adatlapot.
Élelmiszerben való használatra.
Hűvös helyen tárolja.
Felhasználhatósági idő: 24 hónap 4 ° C-on.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: szabad SO2 szint
Beoltáskor győződjön meg róla, hogy a must szabad SO2-tartalma 15 mg / l-nél alacsonyabb.
7 139 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szerkezet, szín és fűszeresség.

Lalvin ™ Rhône 2056®-t tenyésztették az ITV-nek, hogy fenntartsák a fajta gyümölcs aromákat és a Côtes du Rhône fajták ízét. Jó alkohol-toleranciát, valamint alacsony SO2-t és VA-termelést mutat széles hőmérsékleti tartományokon keresztül. Rhône 2056® gyors és közepes fermentor, viszonylag magas tápanyagigényű. Rhône 2056® előnyei közé tartotik az egyenletes tápanyag felvétel, a jó szín stabilitás és kiválóan alkalmas gyümölcsök stílusú vörösborokhoz.

Alkalmas fehér, vörös és rozé borokra
Alkohol-tolerancia: 16%
MLF (MALO) ajánlott
Nagy glicerin termelés
fermentálás 15 ° C-on
Saccharomyces cerevisiae
125 g csomag
Adagolás: 20-25 g / hl

Aktív száraz bor élesztő

Adagolás:
Fehér bor: 25-40 g / hl
Vörösbor: 20-30 g / hl
Stuck fermentáció: 30-50 g / hl

Használat:
Rehidratáció 10-szeres térfogatú langyos vízben (35-37 ° C vagy 30 ° C) 20 percig.
A keverés után adjunk hozzá a hordóhoz.
Lásd a műszaki adatlapot.
Élelmiszerben való használatra.
Hűvös helyen tárolja.
Felhasználhatósági idő: 24 hónap 4 ° C-on.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: szabad SO2 szint
Beoltáskor győződjön meg róla, hogy a must szabad SO2-tartalma 15 mg / l-nél alacsonyabb.
Adatok
Márka

Termék gyártó

Lalvin
ISBN
5708046112491
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0015123
Tömeg
125 g/db
A vásárlás után járó pontok
71 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés