Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szárított bor élesztő bioferm cool
Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus. Az élesztő kifejezetten az alacsony hőmérsékleten történő erjesztési képességét használja ki. Gyümölcsös karaktert termel, ha lassan fermentál 13-17 ° C-on. A fermentumok 8 ° C-on kezdődően!
Adagolás:
2 g / 10 liter, amikor a hőmérséklet. > 15 ° C.
3 g / 10 liter, amikor a hőmérséklet. <15 ° C.
Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus. Az élesztő kifejezetten az alacsony hőmérsékleten történő erjesztési képességét használja ki. Gyümölcsös karaktert termel, ha lassan fermentál 13-17 ° C-on. A fermentumok 8 ° C-on kezdődően!
Adagolás:
2 g / 10 liter, amikor a hőmérséklet. > 15 ° C.
3 g / 10 liter, amikor a hőmérséklet. <15 ° C.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Vinoferm
ISBN
5425000393535
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
_0012245
Tömeg
7 g/db
A vásárlás után járó pontok
11 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!