Száraz borélesztő Vinoferm VB Arom 100 g

Raktárkészlet: VAN
Száraz borélesztő Vinoferm VB Arom 100 g
Speciális szemcsés élesztő elsősorban fehérborok erjesztéséhez. Elegáns, aromás, krémes, árnyalt borokat kínál, főként virágos aromákkal (fehér virágok) és gyümölcsös jegyekkel (őszibarack, sárgabarack). A 2-feniletanol (rózsa) magas termelése. Optimális használat 12 és 18 °C közötti hőmérsékleten. SO2 és alkoholrezisztens, POF-negatív.
Funkciók:
• Saccharomyces Cerevisiae
• Fermentációs hőmérséklet: 12-18°C
• Élesztő tápanyagigénye: közepes
• Alkohol tolerancia: 16%
• Glicerin termelés: 5-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Ideális olyan szőlőfajtákhoz, mint az Ugni Blanc, Chardonnay, Muscat, Gewürztraminer, Aligoté, Viognier, Pinot Gris, Chenin Blanc, Riesling, Semillon Pinot Blanc, Neuburger, Rotgipfler, Zierfandler (Cirfandli), Kerner, Johannieter, Solaris, ...
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
cerevisiae
Ideális fermentációs hőmérséklet
16 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
16 %
Bor esetében
fehér
Csomagolási méret
100 g
Adagolási arány
19 g/hl

4 760 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Speciális szemcsés élesztő elsősorban fehérborok erjesztéséhez. Elegáns, aromás, krémes, árnyalt borokat kínál, főként virágos aromákkal (fehér virágok) és gyümölcsös jegyekkel (őszibarack, sárgabarack). A 2-feniletanol (rózsa) magas termelése. Optimális használat 12 és 18 °C közötti hőmérsékleten. SO2 és alkoholrezisztens, POF-negatív.
Funkciók:
• Saccharomyces Cerevisiae
• Fermentációs hőmérséklet: 12-18°C
• Élesztő tápanyagigénye: közepes
• Alkohol tolerancia: 16%
• Glicerin termelés: 5-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Ideális olyan szőlőfajtákhoz, mint az Ugni Blanc, Chardonnay, Muscat, Gewürztraminer, Aligoté, Viognier, Pinot Gris, Chenin Blanc, Riesling, Semillon Pinot Blanc, Neuburger, Rotgipfler, Zierfandler (Cirfandli), Kerner, Johannieter, Solaris, ...
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
cerevisiae
Ideális fermentációs hőmérséklet
16 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
16 %
Bor esetében
fehér
Csomagolási méret
100 g
Adagolási arány
19 g/hl

Adatok
Márka

Termék gyártó

Vinoferm
EAN
5420069847180
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
001004100
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
48 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.