Száraz borélesztő Vinoferm PDM 100 g

Raktárkészlet: VAN
Száraz borélesztő Vinoferm PDM 100 g
A Vinoferm PDM kiváló "prise de mousse" élesztő, mind összetett, mind finomított borok számára. Használjon PDM-et nyomástartó tartályokban, az erjedés újraindításához vagy a "methode traditionnelle"-ben. Használjon PDM-et alacsony hőmérsékleten, hogy megőrizze a bor teljes aromaprofilját. A PDM javítja a pezsgő tulajdonságait, és biztosítja a buborékok kellemes áramlását. A PDM megőrzi az alapbor karakterisztikáját és szerkezetét, kiemeli a gyümölcsös és virágos jegyeket.


Funkciók:
• Saccharomyces Bayanus
• Fermentációs hőmérséklet: 15-25°C
• Élesztő tápanyagigény: alacsony
• Alkohol tolerancia: 18%
• Glicerin termelés: 5-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Minden szőlőfajtához alkalmas.
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
Bayanus
Ideális fermentációs hőmérséklet
20 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
18 %
Bor esetében
körös-körül
Csomagolási méret
100 g
Adagolási arány
20 g/hl

4 760 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Vinoferm PDM kiváló "prise de mousse" élesztő, mind összetett, mind finomított borok számára. Használjon PDM-et nyomástartó tartályokban, az erjedés újraindításához vagy a "methode traditionnelle"-ben. Használjon PDM-et alacsony hőmérsékleten, hogy megőrizze a bor teljes aromaprofilját. A PDM javítja a pezsgő tulajdonságait, és biztosítja a buborékok kellemes áramlását. A PDM megőrzi az alapbor karakterisztikáját és szerkezetét, kiemeli a gyümölcsös és virágos jegyeket.


Funkciók:
• Saccharomyces Bayanus
• Fermentációs hőmérséklet: 15-25°C
• Élesztő tápanyagigény: alacsony
• Alkohol tolerancia: 18%
• Glicerin termelés: 5-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Minden szőlőfajtához alkalmas.
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
Bayanus
Ideális fermentációs hőmérséklet
20 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
18 %
Bor esetében
körös-körül
Csomagolási méret
100 g
Adagolási arány
20 g/hl

Adatok
Márka

Termék gyártó

Vinoferm
EAN
5420069847449
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
001012100
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
48 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.