Száraz borélesztő Vinoferm Champ 100 g

Raktárkészlet: VAN
Száraz borélesztő Vinoferm Champ 100 g
Különleges semleges szemcsés élesztő pezsgő hagyományos módszerrel történő előállításához. Jó flokkulációs tulajdonságok, stagnáló erjesztéshez vagy refermentációhoz is használhatók. A hagyományos módszerrel ez az élesztő nagy finomságú borokat állít elő, nemkívánatos megjegyzések nélkül. A Vinoferm Champ ellenáll a magas CO2 -szintnek és magas alkoholtoleranciával rendelkezik. Tipikus szőlőfajta aromákat fejleszt és harmonikusan integrálja a virágjegyeket.
Funkciók:
• Saccharomyces Bayanus
• Fermentációs hőmérséklet: 15-25°C
• Élesztő tápanyagigény: alacsony
• Alkohol tolerancia: 18%
• Glicerintermelés: 4-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Minden szőlőfajtához alkalmas.
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
Bayanus
Ideális fermentációs hőmérséklet
20 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
18 %
Bor esetében
körös-körül
Csomagolási méret
100 g
Keverési arány
20 g/hl

4 760 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Különleges semleges szemcsés élesztő pezsgő hagyományos módszerrel történő előállításához. Jó flokkulációs tulajdonságok, stagnáló erjesztéshez vagy refermentációhoz is használhatók. A hagyományos módszerrel ez az élesztő nagy finomságú borokat állít elő, nemkívánatos megjegyzések nélkül. A Vinoferm Champ ellenáll a magas CO2 -szintnek és magas alkoholtoleranciával rendelkezik. Tipikus szőlőfajta aromákat fejleszt és harmonikusan integrálja a virágjegyeket.
Funkciók:
• Saccharomyces Bayanus
• Fermentációs hőmérséklet: 15-25°C
• Élesztő tápanyagigény: alacsony
• Alkohol tolerancia: 18%
• Glicerintermelés: 4-6 g/l
• Gyilkos tényező: igen
• GMO-mentes és vegán
Szőlőfajták:
Minden szőlőfajtához alkalmas.
Adagolás:
15-25 g/hl
Felhasználás:
Keverjen 1 rész élesztőt 7 rész vízbe és 3 rész mustba 35-40 °C-on. Hagyjuk rehidratálódni legalább 15 percig. Ezután adjuk hozzá a musthoz. Győződjön meg arról, hogy az élesztőindító és a fermentációs tartályban lévő must hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség nem haladja meg a 10 ° C-ot.
Felhasználhatósági időtartam:
Vákuumcsomagolt. Bontatlanul, hűvös, száraz helyen (<15°C, ideális 4-8°C) tárolandó. A felbontástól számított 2-3 napon belül felhasználandó.

OenoBioTech

Az OenoBioTech a bor, sör, almabor, és gyümölcslevek kiváló minőségű italösszetevőinek és technológiai segédanyagainak vezető független gyártója és forgalmazója. Termékeit úgy tervezték, hogy javítsák az italok minőségét, ízét, megjelenését és eltarthatóságát. Az OenoBioTech világszerte szállít borösszetevőket, és ügyfelei között számos jól ismert nemzetközi bortermelő található. A vállalat ISO 9001, ISO 22000 és FSSC 22000 tanúsítvánnyal, valamint kóser és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Élesztőfaj
Bayanus
Ideális fermentációs hőmérséklet
20 °C
Az élesztő formája
száraz
Var. Diastaticus
Nem
Alkohol tolerancia
18 %
Bor esetében
körös-körül
Csomagolási méret
100 g
Keverési arány
20 g/hl

Adatok
Márka

Termék gyártó

Vinoferm
EAN
5420069847159
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
001003100
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
48 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.