SafLager™ S-23 sörélesztő

SafLager™ S-23 sörélesztő
SafLager™ S-23 sörélesztő
SafLager™ S-23 sörélesztő
SafLager™ S-23 sörélesztő
Sörélesztő gyümölcsös és hoppy lagerekhez

A németországi Berlinből származó alsó erjesztő sörélesztő. Gyümölcsösebb és észteresebb lagerek előállításához ajánlott. Profilja jó hosszú szájízű söröket ad.

Összetevők: Élesztő (Saccharomyces pastorianus), E491 emulgeálószer
2 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Adagolás / hőmérséklet

80-120 g / hl, ideális esetben 12-15 ° C-on (53,6-59 ° F).
Használat

A lesaffre-i know-how és az élesztőgyártás folyamatos fejlesztése kivételes minőségű száraz élesztőket eredményez, amelyek nagyon sokféle felhasználási módnak képesek ellenállni, beleértve a hideg vagy rehidrációs körülményeket, életképességük, kinetikai és / vagy analitikai profiljuk befolyásolása nélkül. A sörfőzők kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő használati feltételeket, azaz:① Közvetlen adagolás:

könnyen kezelhető
Öntse az élesztőt közvetlenül a fermentációs edénybe a sörlé felületén, az erjesztési hőmérsékleten vagy annál magasabb hőmérsékleten.
A száraz élesztőt fokozatosan szórja be a sörlébe, biztosítva, hogy az élesztő a rendelkezésre álló sör teljes felületét beborítsa, hogy elkerülje a csomókat. Ideális esetben az élesztőt az edény feltöltésének első része során adják hozzá; ebben az esetben a hidratálást az erjesztési hőmérsékletnél magasabb sörlé hőmérsékleten hajthatjuk végre, a fermentort ezután alacsonyabb hőmérsékleten sörlével töltjük fel, hogy a sör teljes hőmérsékletét a fermentációs hőmérsékletre állítsuk be.Előzetes rehidratálással:

Alternatív megoldásként keverhetjük az élesztőt a súlyának megfelelően legalább tízszeres mennyiségű, steril vízzel vagy forralt és lehűtött sörlével 15–25 ° C-on (59–77° F). Hagyja pihenni 15-30 percig, óvatosan keverje meg és a kapott krémet a fermentációs edénybe helyezze.

Tipikus elemzés

Életképes élesztő> 6,0 * 109 cfu / g
Tisztaság:> 99,9%
Tejsavbaktériumok: <1 cfu / 6,0*106 élesztősejt
Ecetsav baktériumok: <1 cfu / 6,0 * 106 élesztősejt
Pediococcus: <1 cfu / 6,0 * 106 élesztősejt
Összes baktérium: <1 cfu / 106 élesztősejt
„Vad” élesztő *: <1 cfu / 6 * 106 élesztősejt
Patogén mikroorganizmusok: a szabályozásnak megfelelően

* EBC Analytica 4.2.6 - ASBC mikrobiológiai kontroll-5D

Tárolás

6 hónapnál rövidebb ideig: a terméket 24 ° C alatt kell tárolni. 6 hónapnál hosszabb ideig: a terméket 15 ° C alatt kell tárolni. A 7 napot meg nem haladó rövid időszakokra kivételt képeznek ezek a szabályok.
Szavatossági idő

36 hónap a gyártástól számítva. Lásd a tasakra nyomtatott lejárat vége dátumot. A kinyitott tasakokat le kell zárni, 4 ° C-on (39 ° F) tárolni, és a felbontástól számított 7 napon belül fel kell használni. Ne használjon puha vagy sérült tasakokat.

Összes észter alacsony
Összesen felsőbbrendű alkoholok alacsony
Látszólagos hatásfok 80-84%
Gyors üledékképződés
Alc. Tolerancia (ABV) 9-11%
Adatok
Márka

Termék gyártó

Fermentis
ISBN
30045460
Cikkszám
fermentis447
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
27 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés