SafAle™ WB-06 sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
SafAle™ WB-06 sörélesztő
SafAle™ WB-06 sörélesztő
SafAle™ WB-06 sörélesztő
SafAle™ WB-06 sörélesztő
A tökéletes sörélesztő búza alapú sörökhöz

Gyümölcsös és fenolos jelleget biztosító sörélesztő, az erjedési körülményektől függően. Jól erjesztett söröket állít elő, és ideális a búza alapú sörökhöz, például a belga és a német stílushoz (pl. Wit Beers és Weizen Beers). A búza sörök tipikus fenolos jegyeit állítja elő. Lehetővé teszi a magas ihatósági profillal rendelkező sör főzését, és nagyon jó szuszpendálhatóságot mutat az erjedés során.
1 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Adagolás / hőmérséklet

50-80 g / hl, ideális esetben 18-24 ° C-on (64-75 ° F).
Használat

A lesaffre-i know-how és az élesztőgyártás folyamatos fejlesztése kivételes minőségű száraz élesztőket eredményez, amelyek nagyon sokféle felhasználási módnak képesek ellenállni, beleértve a hideg vagy rehidrációs körülményeket, életképességük, kinetikai és / vagy analitikai profiljuk befolyásolása nélkül. A sörfőzők kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő használati feltételeket, azaz:① Közvetlen adagolás:

könnyen kezelhető
Öntse az élesztőt közvetlenül a fermentációs edénybe a sörlé felületén, az erjesztési hőmérsékleten vagy annál magasabb hőmérsékleten.
A száraz élesztőt fokozatosan szórja be a sörlébe, biztosítva, hogy az élesztő a rendelkezésre álló sör teljes felületét beborítsa, hogy elkerülje a csomókat. Ideális esetben az élesztőt az edény feltöltésének első része során adják hozzá; ebben az esetben a hidratálást az erjesztési hőmérsékletnél magasabb sörlé hőmérsékleten hajthatjuk végre, a fermentort ezután alacsonyabb hőmérsékleten sörlével töltjük fel, hogy a sör teljes hőmérsékletét a fermentációs hőmérsékletre állítsuk be.Előzetes rehidratálással:

Alternatív megoldásként keverhetjük az élesztőt a súlyának megfelelően legalább tízszeres mennyiségű, steril vízzel vagy forralt és lehűtött sörlével 25–29 ° C-on (77–84 ° F). Hagyja pihenni 15-30 percig, óvatosan keverje meg és a kapott krémet a fermentációs edénybe helyezze.

Tipikus elemzés

Életképes élesztő> 1,0 * 1010 cfu / g
Tisztaság:> 99,9%
Tejsavbaktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Ecetsav baktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Pediococcus: <1 cfu / 107 élesztősejt
Összes baktérium: <5 cfu / 107 élesztősejt
„Vad” élesztő *: <1 cfu / 107 élesztősejt
Patogén mikroorganizmusok: a szabályozásnak megfelelően

* EBC Analytica 4.2.6 - ASBC mikrobiológiai kontroll-5D

Tárolás

6 hónapnál rövidebb ideig: a terméket 24 ° C alatt kell tárolni. 6 hónapnál hosszabb ideig: a terméket 15 ° C alatt kell tárolni. A 7 napot meg nem haladó rövid időszakokra kivételt képeznek ezek a szabályok.
Szavatossági idő

36 hónap a gyártástól számítva. Lásd a tasakra nyomtatott lejárat vége dátumot. A kinyitott tasakokat le kell zárni, 4 ° C-on (39 ° F) tárolni, és a felbontástól számított 7 napon belül fel kell használni. Ne használjon puha vagy sérült tasakokat.

Összes észter közepes
Összesen felsőbbrendű alkoholok Magas
Látszólagos hatásfok 86-90%
Lassú üledékképződés
Alc. Tolerancia (ABV) 9-11%
Adatok
Márka

Termék gyártó

Fermentis
ISBN
3516662960004
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
fermentis273
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.