SafAle™ F-2 sörélesztő

SafAle™ F-2 sörélesztő
Üveg és hordó kondicionálására tervezték

A SafAle ™ F-2 sörélesztőt kifejezetten a palackban és a hordóban történő másodlagos fermentációhoz választották ki. Ez az élesztő nagyon kevés maltotriózt asszimilál, de asszimilálja a bázikus cukrokat (glükóz, fruktóz, szacharóz, maltóz). Semleges aromaprofil jellemzi, tiszteletben tartva az alapsör karakterét, és nagyon homogén módon ülepszik le az erjedés végén.

Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae), emulgeálószer E491
990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adagolás / hőmérséklet

2 és 35 g / hl között, 15-25 ° C-on (59-77 ° F).

Fermentis élesztő safale-f-2

Fermentis Yeast safale-f-2

 

 

REHIDRATÁLÁS

A SafAle ™ F-2-et nem szabad közvetlenül a sörben rehidratálni.
Meghintjük az élesztőt súlyának legalább tízszeresének megfelelő steril vízben, 25-29 ° C-os hőmérsékleten (77-84 ° F).
Hagyja pihenni 15-30 percig. Óvatosan keverjük.


Használat

Adjunk hozzá 5-10 gramm cukrot minden liter sörre számolva(2,5-5,0 g / l CO2 telítettség eléréséhez). Állítsa be a cukrozott sör hőmérsékletét az adott fermentációs hőmérsékletre (20-25 ° C) és adja hozzá a rehidratált élesztőt.
A szénsavtartalom 1-2 hét múlva érhető el 20-25 ° C-on *
A folyamat végén a sört lehűthetjük, és 2-3 hétig kondicionáljuk.
* a karbonizáció 15 ° C-on 2 hétig tarthat


Tárolás

6 hónapnál rövidebb ideig: a terméket 24 ° C alatt kell tárolni. 6 hónapnál hosszabb ideig: a terméket 15 ° C alatt kell tárolni. A 7 napot meg nem haladó rövid időszakokra kivételt képeznek ezek a szabályok.

Szavatossági idő

36 hónap a gyártástól számítva. Lásd a tasakra nyomtatott lajárat vége dátumot.
A kinyitott tasakokat le kell zárni, 4 ° C-on (39 ° F) tárolni, és a felbontástól számított 7 napon belül fel kell használni. Ne használjon puha vagy sérült tasakokat.


Tipikus elemzés

Életképes élesztő> 1,0 * 1010 cfu / g
Tisztaság:> 999%
Tejsavbaktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Ecetsav baktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Pediococcus: <1 cfu / 107 élesztősejt
Összes baktérium: <5 cfu / 107 élesztősejt
„Vad” élesztő *: <1 cfu / 107 élesztősejt
Patogén mikroorganizmusok: a szabályozásnak megfelelően

* EBC Analytica 4.2.6 - ASBC mikrobiológiai kontroll-5D

Adatok
Márka

Termék gyártó

Fermentis
ISBN
3516665380007
Cikkszám
fermentis449
Tömeg
20 g/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés