LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham High Performance Ale Sörélesztő
LalBrew® Nottingham nagy teljesítményű Ale élesztő

A LalBrew® Nottingham egy angol stílusú ale élesztő, amelyet nagy teljesítménye és sokoldalúsága miatt választottak a legkülönbözőbb stílusok és erjedési feltételek mellett. Az ezzel az élesztővel készített hagyományos stílusok közé tartoznak, de nem kizárólag, a Pale Ale, az Ambers, a Porterek, a stoutok és az árpa borok. Ezen hagyományos stílusok mellett Nottingham sok más mellett Golden Ale, Kölsch, Lager stílusú sörök, IPA és Imperial Stout előállítására is használható. A LalBrew® Nottingham egy viszonylag semleges ale törzs, amely stressztűrő, így jó választás nagy gravitációs, savanyú és egyéb kihívást jelentő erjedési körülmények között.
1 430 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mikrobiológiai tulajdonságok

Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® Nottingham élesztő tipikus elemzése:
Szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint
Sörfőzés tulajdonságai

Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® Nottingham élesztővel rendelkezik:
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be
Nagy hatásfok és nagy flokkuláció
Semleges vagy enyhén gyümölcsös és észteres íz és aroma
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® Nottingham élesztő számára a hagyományos stílus előállításakor 10 ° C
(50 ° F) * - 22 ° C (72 ° F)

* alacsonyabb hőmérsékleten 9 nap alatt lehet maláta sörben erjeszteni a lager stílusú söröket
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a hatásfok mértéke függ az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől.

Receptek:

American Wheat

Scotch Ale

Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271310
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
14 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés