LalBrew® London English-Style Ale Sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
LalBrew® London English-Style Ale Sörélesztő
LalBrew® London English-Style Ale Sörélesztő
LalBrew® London English-Style Ale Sörélesztő
LalBrew® London English-Style Ale Sörélesztő
A LalBrew® London egy igazi angol ale törzs, amelyet megbízható fermentációs teljesítmény és mérsékelt észtergyártás céljából választottak ki, és amely lehetővé teszi a maláta és a komló ízeinek és aromáinak középpontba helyezését. A LalBrew® Londont a Lallemand élesztőkultúra családjából választották ki, és ez a kiváló választás nemcsak az Extra Special Bitter főzéséhez, hanem az Egyesült Királyság más autentikus stílusaihoz, mint a Pale Ale, a Bitter és a Mild. A LalBrew® London felhasználható az almabor gyártásához is.
1 430 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mikrobiológiai tulajdonságok

Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® London élesztő tipikus elemzése:
A szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint
Sörfőzés tulajdonságai

Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® londoni élesztővel erjesztve:
Erőteljes fermentáció, amely 3 nap alatt fejeződik be
Közepes hatásfok és alacsony flokkuláció
Semleges vagy enyhén gyümölcsös és észteres aroma és aroma, amely lehetővé teszi a maláta aromáinak és ízeinek megvilágítását
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® London élesztő számára a hagyományos stílusok előállításakor 18 ° C (65 ° F) és 22 ° C (72 ° F) között
A LalBrew® London nem használja a cukor maltotriózt (3 glükózegységből álló molekula).
A maltotrióz a sörlében az összes malátatest átlagosan 10-15% -ában van jelen. Az eredmény teljesebb test és maradék édesség lesz a sörben. Javasoljuk, hogy a gravitációkat és a cefre hőmérsékletét állítsa be
a kívánt eredményre.
A fermentációs sebesség, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke függ az oltási mennyiségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől.

 

Receptek:

Brown Ale

London Ale

Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
YEAST1484
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
14 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés