KOJI-KIN 10 g (6 kg rizs - 22l sake)

Raktárkészlet: Rendelhető
KOJI-KIN 10 g (6 kg rizs - 22l sake)
A Koji fagyasztva szárított kultúrája (Aspergillus oryzae) penész. Elkerülhetetlen, ha saját készítésű sake-t szeretnél készíteni. Ez a kultúra átalakítja a keményítőt a rizsben cukorrá. Receptekkel. Elegendő 22 liter sakéhoz 6 kg rizsből. Tartalom: 10 g.
7 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Koji fagyasztva szárított kultúrája (Aspergillus oryzae) penész. Elkerülhetetlen, ha saját készítésű sake-t szeretnél készíteni. Ez a kultúra átalakítja a keményítőt a rizsben cukorrá. Receptekkel. Elegendő 22 liter sakéhoz 6 kg rizsből. Tartalom: 10 g.
Adatok
Márka

Termék gyártó

Vinoferm
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
0012492
Tömeg
10 g/db
A vásárlás után járó pontok
80 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés