SafAle™ US-05 sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
SafAle™ US-05 sörélesztő
SafAle™ US-05 sörélesztő
SafAle™ US-05 sörélesztő
SafAle™ US-05 sörélesztő
A legsemlegesebb Fermentis sör ale élesztő

Amerikai ale sörélesztő semleges és kiegyensúlyozott sört termel, tiszta és ropogós. Stabil habfejet képez, és nagyon jó képességgel rendelkezik, hogy az erjedés alatt szuszpenzióban maradjon. Ideális amerikai sörfajtákhoz és erősen komlózott sörökhöz.

Összetevők: élesztő (Saccharomyces cerevisiae), emulgeálószer E491
1 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Adagolás / hőmérséklet

50-80 g / hl, ideális esetben 18-28 ° C-on (64-82 ° F).
Használat

A lesaffre-i know-how és az élesztőgyártás folyamatos fejlesztése kivételes minőségű száraz élesztőket eredményez, amelyek nagyon sokféle felhasználási módnak képesek ellenállni, beleértve a hideg vagy rehidrációs körülményeket, életképességük, kinetikai és / vagy analitikai profiljuk befolyásolása nélkül. A sörfőzők kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő használati feltételeket, azaz:



① Közvetlen adagolás:

könnyen kezelhető
Öntse az élesztőt közvetlenül a fermentációs edénybe a sörlé felületén, az erjesztési hőmérsékleten vagy annál magasabb hőmérsékleten.
A száraz élesztőt fokozatosan szórja be a sörlébe, biztosítva, hogy az élesztő a rendelkezésre álló sör teljes felületét beborítsa, hogy elkerülje a csomókat. Ideális esetben az élesztőt az edény feltöltésének első része során adják hozzá; ebben az esetben a hidratálást az erjesztési hőmérsékletnél magasabb sörlé hőmérsékleten hajthatjuk végre, a fermentort ezután alacsonyabb hőmérsékleten sörlével töltjük fel, hogy a sör teljes hőmérsékletét a fermentációs hőmérsékletre állítsuk be.



Előzetes rehidratálással:

Alternatív megoldásként keverhetjük az élesztőt a súlyának megfelelően legalább tízszeres mennyiségű, steril vízzel vagy forralt és lehűtött sörlével 25–29 ° C-on (77–84 ° F). Hagyja pihenni 15-30 percig, óvatosan keverje meg és a kapott krémet a fermentációs edénybe helyezze.

Tipikus elemzés

Életképes élesztő> 1,0 * 1010 cfu / g
Tisztaság:> 99,9%
Tejsavbaktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Ecetsav baktériumok: <1 cfu / 107 élesztősejt
Pediococcus: <1 cfu / 107 élesztősejt
Összes baktérium: <5 cfu / 107 élesztősejt
„Vad” élesztő *: <1 cfu / 107 élesztősejt
Patogén mikroorganizmusok: a szabályozásnak megfelelően

* EBC Analytica 4.2.6 - ASBC mikrobiológiai kontroll-5D

Tárolás

6 hónapnál rövidebb ideig: a terméket 24 ° C alatt kell tárolni. 6 hónapnál hosszabb ideig: a terméket 15 ° C alatt kell tárolni. A 7 napot meg nem haladó rövid időszakokra kivételt képeznek ezek a szabályok.
Szavatossági idő

36 hónap a gyártástól számítva. Lásd a tasakra nyomtatott lejárat vége dátumot. A kinyitott tasakokat le kell zárni, 4 ° C-on (39 ° F) tárolni, és a felbontástól számított 7 napon belül fel kell használni. Ne használjon puha vagy sérült tasakokat.

Összes észter Összesen felsőbb fokú alkoholok Hatásfok Ülepedés Alk. Tolerancia (ABV)
Alacsony Közepes 78-82% Közepes 9-11%
Adatok
Márka

Termék gyártó

Fermentis
EAN
30048478
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
fermentis323
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
18 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.