LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő

Raktárkészlet: VAN
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
LalBrew® Abbaye Belgian Ale Sörélesztő
A LalBrew® Abbaye belga eredetű ale élesztő. Az alacsony és a magas alkoholtartalmú belga stílusú sör erjesztésének képessége miatt választott LalBrew® Abbaye a belga és a trapista sörre jellemző fűszerességet és gyümölcsösséget eredményezi. Magasabb hőmérsékleten fermentálva a tipikus ízek és aromák közé tartozik a trópusi, a fűszeres és a banán. Alacsonyabb hőmérsékleten a LalBrew® Abbaye sötétebb gyümölcsaromákat és mazsola, datolya és füge ízeket kölcsönöz. Az ezzel az élesztővel főzött sörök a hagyományos stílusok közé tartoznak, de nem kizárólag a belga fehér, a belga szőke, a belga arany, a dubbel, a tripel és a quad.
1 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mikrobiológiai tulajdonságok

Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® Abbaye élesztő tipikus elemzése:
Szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint


Sörfőzés tulajdonságai

Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® Abbaye élesztővel erjesztve:
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be.

Nagy hatásfok és közepes vagy magas flokkuláció.
Aroma és íze gyümölcsös és fenolos, alkoholos illattal.

Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® Abbaye élesztő számára a hagyományos stílusok előállításakor 17 ° C (63 ° F) és
25 ° C (77 ° F).
A fermentációs sebesség, a fermentációs idő és a hatásfok mértéke függ az oltástól,
a sör fajtájától, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sörlé tápértékétől.

Receptek:

Belgian Pale

Adatok
Márka

Termék gyártó

Lallemand
EAN
3503931690397
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
YEAST1617
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
18 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.