K.9 Ebbegarden Kveik Sörélesztő, 5 g

Raktárkészlet: VAN
 K.9 Ebbegarden Kveik Sörélesztő, 5 g
K.9. Ebbegarden Kveik
K.9 Az Ebbegarden Kveik a norvégiai Stordalban található Ebbegardenből származik. Az Ebbegarden hagyományosan gyümölcsöt termelt, és úgy gondolják, hogy ez a kveik gyümölcsösségének forrása. A viking korban sokan telepedtek le Stordalban, és a születési, konfirmálási és temetési ünnepségekre és összejövetelekre az emberek saját sört főztek Kveikkel.
Íz és aroma
Az íz és aroma trópusi gyümölcs. Magas fermentációs hőmérsékleten az íz és az aromák intenzitása közepes vagy magas, alacsonyabb hőmérsékleten pedig kevésbé intenzív. K.9 Az Ebbegarden fokozza a keserűséget, ezért ajánlott az alacsonyabb IBU-hoz igazodni .

Erjedés
K.9 Az Ebbegarden 18 °C-tól (64 °F) és 38 °C-ig (100 °F) erjed. Minél magasabb a fermentációs hőmérséklet, annál gyorsabb az erjedés. A legmagasabb hőmérsékleten számíthat arra, hogy a sör 48 órán belül erjed. Ha az erjesztés alacsony hőmérsékleten történik , akkor számíthat a fermentációs idő növekedésére. Az egészséges erjedés biztosítása érdekében ajánlott élesztő táplálékot adni.

Bólintás
Közvetlenül a sörlébe dobja az élesztőt a felületen átszórva. Győződjön meg arról, hogy a sörlé hőmérséklete 20 ° C (68 ° F) felett van. Dobási sebesség 5 g/ 20-30 L. 20 °C (68 °F) alatti erjedés vagy nagy gravitáció esetén növelje a dőlésszöget 10 g / 20L-re.

Illat: Trópusi gyümölcsök
Százalékos szilárd anyagok: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5 x 10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Diastaticus: Kimutathatatlan
Baktériumok: 10 élesztősejtből < 1
Tejsavbaktériumok: < 1 / 10 6 élesztősejt
Flokkuláció: Közepes
Csillapítás: Magas
Fermantációs tartomány: 18 - 38 ° C (64 - 100 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
Dobási sebesség: 20g / HL
Az erjesztés 48 órán belül befejezhető.
4 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
K.9. Ebbegarden Kveik
K.9 Az Ebbegarden Kveik a norvégiai Stordalban található Ebbegardenből származik. Az Ebbegarden hagyományosan gyümölcsöt termelt, és úgy gondolják, hogy ez a kveik gyümölcsösségének forrása. A viking korban sokan telepedtek le Stordalban, és a születési, konfirmálási és temetési ünnepségekre és összejövetelekre az emberek saját sört főztek Kveikkel.
Íz és aroma
Az íz és aroma trópusi gyümölcs. Magas fermentációs hőmérsékleten az íz és az aromák intenzitása közepes vagy magas, alacsonyabb hőmérsékleten pedig kevésbé intenzív. K.9 Az Ebbegarden fokozza a keserűséget, ezért ajánlott az alacsonyabb IBU-hoz igazodni .

Erjedés
K.9 Az Ebbegarden 18 °C-tól (64 °F) és 38 °C-ig (100 °F) erjed. Minél magasabb a fermentációs hőmérséklet, annál gyorsabb az erjedés. A legmagasabb hőmérsékleten számíthat arra, hogy a sör 48 órán belül erjed. Ha az erjesztés alacsony hőmérsékleten történik , akkor számíthat a fermentációs idő növekedésére. Az egészséges erjedés biztosítása érdekében ajánlott élesztő táplálékot adni.

Bólintás
Közvetlenül a sörlébe dobja az élesztőt a felületen átszórva. Győződjön meg arról, hogy a sörlé hőmérséklete 20 ° C (68 ° F) felett van. Dobási sebesség 5 g/ 20-30 L. 20 °C (68 °F) alatti erjedés vagy nagy gravitáció esetén növelje a dőlésszöget 10 g / 20L-re.

Illat: Trópusi gyümölcsök
Százalékos szilárd anyagok: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5 x 10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Diastaticus: Kimutathatatlan
Baktériumok: 10 élesztősejtből < 1
Tejsavbaktériumok: < 1 / 10 6 élesztősejt
Flokkuláció: Közepes
Csillapítás: Magas
Fermantációs tartomány: 18 - 38 ° C (64 - 100 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
Dobási sebesség: 20g / HL
Az erjesztés 48 órán belül befejezhető.
Adatok
Márka

Termék gyártó

Kveik Yeastery
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271202
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
49 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.