Nectaron® komló pellet 100 g

Raktárkészlet: VAN
Nectaron® komló pellet 100 g
A Nectaron® 17 éves kézművesség eredménye; ezt a triploid aromát az Új-Zélandi Plant & Food Research együttműködésével fejlesztették ki. Teljes testvére Waimea-nak.

A Nectaron® felidézi a trópusok összetéveszthetetlen aromáit, megragadja az érzékeket és tantalizálja az ízlelőbimbókat; magas szintű trópusi gyümölcs karaktereket mutat be ananász, passiógyümölcs, csonthéjas gyümölcs (őszibarack) és citrusfélék (grapefruit) érzésével. Már bizonyított, hogy bőséges karaktert ad az olyan stílusokhoz, mint az erős világos sör és az IPA, ez egy olyan komló, amely önmagában is képes csillogni, vagy tagadhatatlan „wow” -t ad minden készülő sörnek. A Nectaron® akkor ragyog a legjobban, ha későn vagy szárazon komlózod.

A Nectaron® bármilyen modern sörstílusban otthonosan alkalmazható, ahol kívánatosak az ütős trópusi gyümölcs karakterek. A Nectaron® bőséges ízét sikeresen kipróbálták olyan nagy sörfajtákban, mint az IPA és a NEIPA. Durván gazdag tulajdonságai biztosan izgatják a leginnovatívabb sörfőzőket. Nem a gyengéd szívűeknek való, a Nectaron® minden alkalommal egyenletes adag kiváló minőségű trópusi komlóaromát nyújt.

A pontos alfa-savtartalmat minden csomagoláson feltüntetik.
2 720 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Alfa:10,5-11,5
Béta:4,5-5
Cohumulone:26-28
Oil:0-1,7
Származás:New Zealand
Szüret:2020
Adatok
Márka

Termék gyártó

Yakima Chief
EAN
5420069844608
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
053787100
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
27 Ft
Vélemények
argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.